Vyölaukun historia

 Vyölaukku ilmestyi katukuvaan 1990 luvulla ja se oli välttä,ätön asuste matkoilla. Vyölaukkuun tungettiin rahat ja passi ja saattoi sinne hukkua muutakin tarpeellista tavaraa.

90 -luvulta on mieleen jäänyt miehet, joilla oli valkoiset tennissukat, värikkäät shortit, t-paita ja vyölaukku. Pakko tunnustaa. Karmeaa katsottavaa. 

Ehkäpä juuri tämän vuoksi vyölaukut ovat saaneet huonon maineen, vaikka keskintönä se on aivan loistava. Mikä muu käsilaukku antaa kantajalleen sellaisen vapauden mitä vyölaukku tuo tullessaan? 

Tämän päivän vyölaukuista löytyy materiaali ja mallivaihtoehtoja varmasti jokaisen makuun. Myös koon saa pitkälti valita. Vyölaukkua voi kantaa muodikkaasti yli olan, jolloin vyölaukku lepää joko kainalossa, selässä tai rinnan päällä. 


Vyölaukkua voi kantaa myös sille ensisijaisesti tarkoitetusti, eli vyötäröllään. Ei se ole niin junttia miltä se vaikuttaa. Kuuluisuudet kautta maailman käyttää rohkeasti vyölaukkua. 

Katukuvaan vyölaukut palasivat siinä 2016 - 2017, jolloin Leonardo Di Caprio bongattiin vyölaukun kanssa matkoiltaan, sekä muut julkimot samoin.

Vyölaukku voi olla muodikas lisä. Vyölaukku on jo monen urheilijan lempivaruste, kuten ulkonaliikkujan pakollinen varuste. Vyölaukku soveltuu mainiosti koiran kouluttajalle, opiskelijalle ja vanhuksille. Vyölaukkujen värikkäästä maailmasta löydät varmasti myös sinäkin omasi. 

Miksi et siis vapauttaisi käsiäsi tekemään monia muita asioita ja kantaisi vyölaukkua ylpeänä. Näppärimmät tekevät vyölaukun itse vanhoista farkuista tai takin lipeestä, muut ostavat vyölaukkunsa netistä, jossa kirjo onkin laaja. Muista suosia suomalaista :)

Vyölaukussa kaikki tavarat kulkevat mukavasti ja liikettä haittaamattomasti retkille. Kädet vapautuvat nauttimaan samoilusta täysin rinnoin, tai voit pitää ystävää koko ajan kädestä. Heitä siis ennakkoluulosi romukoppaan ja osta oma vyölaukkusi netistä jo tänään. 

Kommentit